Aizputes vidusskolas ēdienkarte nedēļai

 

 

Vielas vai produkti, kas var izraisīt alerģiju vai nepanesību

 

1.      Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti.

2.      Vēžveidīgie un to produkti.

3.      Olas un to produkti.

4.      Zivis un to produkti.

5.      Zemesrieksti un to produkti.

6.      Sojas pupas un to produkti.

7.      Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi).

8.      Rieksti: mandeles (Amygdalud communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti.

9.      Selerijas un to produkti.

10.  Sinepes un to produkti.

11.  Sezama sēklas un to produkti.

12.  Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10 mg/kg vai 10 mg/l.

13.  Lupīna un tās produkti.

14.  Gliemji un to produkti.